מרק אפונה

לחורף הקר - גרסת פרווה

מרכיבים

  • 3 תפוחי אדמה
  • 2 בצל
  • חבילת אפונה קפואה
  • 2 כפות שמן סויה
  • רבע כפית אגוז מוסקט
  • אבקת מרק עוף
  • 70 גרם מחמאה

אופן ההכנה

1. ממיסים בסיר את המחמאה והשמן, ומאדים את הבצל 5 דקות.
2. מוסיפים את האפונה ואת תפוחי האדמהומתבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט.
3. מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה.
4. מכסים ומבשלים על אש קטנה 45 דקות.
5. מרסקים בבלנדר יד את המרק.
6. המרק מוכן.

שתפו:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד מהבלוג שלנו