מרק עוף תימני

הטעם האותנטי שלא השתנה דורות רבים. טעים כל יום שישי מחדש.

מרכיבים

  • מים
  • עוף
  • בצל
  • תפוחי אדמה
  • גזר
  • 3-4 שיני שום
  • כוסברה
  • סלרי
  • כף אבקת מרק עוף (ללא מונוסודיום גלוטומט…)
  • כף תבלין חוואיג למרק
  • כמון

אופן ההכנה

לחמם מים בסיר.

רגע לפני שהם רותחים, להוסיף את העוף.

כשמתחיל להיות קצף, להוציא את הקצף.

לאחר כעשרים דקות, להוסיף תפוחי אדמה, בצל, שום, גזר, סלרי וכוסברה.

לחמם כעשר דקות. להוסיף חוויג, אבקת מרק עוף ומעט כמון.

לבשל על אש נמוכה עד שתפוחי האדמה והבצל יהיו רכים.

מומלץ מאוד להגיש עם חילבה ולחוח.

לשובע!

שתפו:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

המלצת קריאה

עוד מהבלוג שלנו