עוגיות אגוזים

עוגיות אגוזים של סבתא אידה זכרונה לברכה

מרכיבים

הבצק:

  • 200 גרם חמאה
  • 1 חלמון
  • 1 שמנת חמוצה
  • 350 גרם קמח תופח

המילוי:

  • 300 גרם קונפיטורת תות שדה
  • 150 גרם אגוז פקאן
  • כפית סוכר וניל
  • כפית קינמון
  • רחת לוקום חתוך למלבנים דקים
  • אבקת סוכר

אופן ההכנה

1. שלב הבצק, מערבבים את כל החומרים, ומניחים את הבצק לשעה.
2. לחלק את הבצק לארבע, לרדד למלבנים.
3. למרוח שכבה של קונפיטורה.
4. לפזר מעל פקאנים, סוכר וניל וקינמון.
5. לסדר בקצה המלבן קוביה רחת לוקום ולגלגל.
6. להכניס לתנור בחום של 180 מעלות, למשך חצי שעה.
7. לפרוס באלכסון, בעוד העוגיות חמות.
8. לאחר הקירור לפזר אבקת סוכר.
9. בתיאבון

שתפו:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

המלצת קריאה

עוד מהבלוג שלנו