עוגת גבינה מעולה

עוגת הגבינה המפורסמת שלי ..

מרכיבים

  • חבילת בסקוויטים
  • מעט יין מתוק
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 1 שמנת מתוקה
  • 3 שמנת חמוצה
  • 1.5 כוס סוכר
  • 3 שקיות סוכר וניל
  • 2 כפות קמח
  • כפית תמצית וניל
  • 4 ביצים

אופן ההכנה

שלב א:
1. מדליקים את התנור לחום של 200 מעלות.
2. טובלים בסקוויטים ביין, ומסדרים תחתית של בסקוויטים בתבנית.

שלב ב:
3. מערבבים במיקסר: כוס סוכר,שמנת מתוקה, גבינה לבנה, מיכל אחד של שמנת חמוצה והקמח.
4. מוסיפים את הביצים, תמצית וניל.
5. מערבבים עד לקבלת בלילה חלקה בלי גושים.
6. שופכים את הבלילה לתבנית ומכניסים לתנור למשך 10 דקות.
7. לאחר מכן מורידים את טמפרטורת התנור ל- 150 מעלות, ואופים בין 30-50 דקות, עד לקבלת גוון זהוב.
8. מוציאים מהתנור, ונותנים לעוגה להתקרר מעט.

שלב ג:
9. מערבבים בצלוחית: כף סוכר, 2 גביעי שמנת חמוצה, 3 שקיות סוכר וניל.
10. מורחים את הציפוי על העוגה.
11. כשהעוגה מתקררת, מכניסים למקרר.
בתאבון 🙂

שתפו:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

המלצת קריאה

עוד מהבלוג שלנו