פטיפור מרציפן במילוי נוגט

זמן הכנה:
רמת קושי: צ'יק צ'ק
כשרות: כשר פרווה

מרכיבים

  • 200 גרם מרציפן
  • 150 גרם ממרח נוגט
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • מעט אבקת סוכר

אופן ההכנה

1. מרדדים את המרציפן על אבקת סוכר , לוקחים תבנית סיליקון (איזה צורה שרוצים) ומייצרים את הצורה שבחרתם לתוך התבנית.
2. ממיסים נוגט + שוקולד מריר במיקרוגל ומערבבים שייצא תערובת חלקה.
3. בעזרת כפית שמים במרכז הצורה שבחרתם מילוי ומשטחים את התבנית.
4. לוקחים מרציפן ומרדדים וסוגרים את הפטיפור שלנו ומהדקים.
5. הופכים את הצורה על צלחת ומגישים, שומרים במקרר.

שתפו:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

המלצת קריאה

עוד מהבלוג שלנו