מרכיבים
- מלית:
-
- 1 בצל קצוץ
- שמן לטיגון
- 1 כוס אורז
- חצי קילו בשר טחון
- 1 עגבניה מגורדת
- כפית פפריקה מתוקה
- מלח ופלפל
- רוטב:
- 1 רסק עגבניות
- 2 שיני שום כתושות
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
הכנת המלית:
1. מטגנים בצל בשמן
2. מוסיפים אורז עד שנעשה לבן
3. מוסיפים את הבשר ומטגנים עוד כ-5 דקות.
4. מוסיפים לסיר את העגבניה ותבלינים, מערבבים.
5. מורידים מהאש, ועוברים להכנת הרוטב.
הכנת הרוטב:
מרתיחים כוס מים, ובקערה מערבבים את החומרים לרוטב.
שלב אחרון:
1. לוקחים את הפלפלים, וממלאים אותם במלית עד 3/4 מהפלפל.
2. מסדרים את הפלפלים בסיר, ושופכים על כולם את הרוטב.
3. מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים להבה.
4. מבשלים כשעה.