סופגניה מתוקה

מתכון שהגיע בדואר..

מרכיבים

  • 1 קילו קמח חיטה לבן
  • כוס מים קרים
  • חצי כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • כפית מלח
  • 60 גרם שמרים לחים
  • 90 גרם מרגרינה
  • כפית ברנדי
  • כפית תמצית וניל
  • כפית תמצית רום
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה

1. להכניס למיקסר: קמח, מלח, סוכר ושמרים לחים ולערבב למשך דקה.
2. להוסיף מים קרים, ביצים, תמציות וברנדי וללוש למשך 3 דקות במהירות נמוכה.
3. להוסיף מלח, מרגרינה וללוש 4 דקות נוספות במהירות גבוהה.
4. לכדרר סופגניות, כ-50 גרם לסופגניה.
5. מכסים את קערת הבצק בניילון נצמד ובמגבת ומניחים לתפוח במקום חמים למשך שעה.
6. משמנים קלות משטח עבודה ויוצרים כדורים חדשים לאחר ההתפחה.
7. מחממים שמן לטיגון עמוק עד לטמפרטורה גבוהה, מומלץ לשמור על גובה האש וזאת על מנת לא לשרוף את הסופגניה.
8. מטגנים כל סופגניה 2-3 דקות כל צד, עד לקבלת גוון חום-זהבהב.

בתאבון וחג חנוכה שמח!

שתפו:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

המלצת קריאה

עוד מהבלוג שלנו